joi, 12 iunie 2008

Tabara de Studiu 2008

Ofertele pentru tabara de studiu din aceasta vara nu pot sa spun ca "au curs", dar au fost totusi cateva. Din "nenumaratele" variante, am ales una si speram sa fie cea mai buna ...

Asadar, tabara este planificata pe data de 11-16.08.2008 (Luni-Sambata) in Sebes, care este o localitate situată la 15 de km de Municipiul Fagaras, in Judetul Brasov, Transilvania, Romania........si, si mai precis...acolo unde cadem de pe harta :) . Satul este situat pe frumoasa vale a raului Sebes, zonă geografică şi frumoasă şi aspră cu păduri de brazi veşnic în haine de sărbătoare şi cu munţi înalţi pierduţi în zare ( traducerea libera spune asa: avem zapada pe munti si in August...deci sa va duceti atat costumul de baie cat si cel de schi :)

Tabara, cazare + masa + transport va costa undeva in jur de 250 RON. Tineretul din Gai are privilegiul de a se inscrie primul pe lista doritorilor, si incurajam toti tinerii sa vina in aceasta tabara. Limita de locuri este de 50, totusi tabara avand o capacitate de 70 de locuri.
Tinerii care nu fac parte din biserica noastra si totusi doresc sa vina in aceasta tabara sunt rugati sa ia legatura cu tinerii de la Gai pe care ii cunosc...cei care nu cunosc pe nimeni din biserica noastra au posibilitatea sa lase eventual un mesaj pe blog si vor fi contactati de catre administratorii blogului. Plata pentru rezervarea locurilor se face cat mai curand posibil cu suma de 20 RON la urmatoarele persoane: Rodi L., Ank D.

Informatii suplimentare se pot afla de la liderul nostru de tineret Ovidiu Martin sau prin participarea la serile de tineret care se desfasoara in fiecare Sambata de la orele 19:00 la Biserica Crestina Baptista "Harul " Arad, Gai pe Str. Dunarii Nr.107 (http://www.bisericaharul.org/ro_localizare.jsp)

........a consemnat Utza Lucaci

4 comentarii:

Nelutzu spunea...

sa ma contacteze administratoriu deci vreau sa vb cu administraroru...da:P

Anonim spunea...

Probleme Lungule Probleme ? :)) aci fiu

Eunice spunea...

care ii problema voastra:))))) nu aveti somn? :)

Anonim spunea...

ma aveti grija sa nu veniti cu gatul rupt ca noi am scapat de maini si picioare rupte da mai sti ce se poate intampla......